Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israels basketlag må flytte hjemmekampene utenlands

Israels nasjonale basketballag har i likhet med israelske fotballag, blitt tvunget til å spille sine hjemmekamper utenfor Israel. Dette har den europeiske basketforeningen (FIBA Europe) bestemt. Den israelske foreningen (IBA) ble varslet senest sist helg, om at kvalifiseringskampene til europamesterskapet i 2008 ikke kan bli avholdt i Israel. Formann i IBA Yermi Olmert har krevd en ny evaluering av sikkerhetssituasjonen i Tel Aviv, som altså huser hjemmebanen til landslaget. Men selv ikke en våpenhvile i Nord-Israel var nok til å få endret vedtaket. – Vi ble varslet av FIBA at Israel ikke vil kunne være vertskap i den kommende kampen mot Bosnia. Vi akter ikke å anke avgjørelsen, men vi vil gjøre vårt beste for å flytte kampene tilbake til Israel så fort som mulig, sier Yermi Olmert til Jerusalem Post. Hjemmekampene vil inntil videre bli spilt i Sofia, Romanias hovedstad. Også de regjerende israelske mesterne i fotball, Maccabi Haifa, har blitt tvunget av det europeiske fotballforbundet UEFA til å spille sine hjemmekamper i Champions League utenlands. Tirsdag møter de det engelske storlaget Liverpool i 3. kvalifiseringsrunde til turneringen. Med et beskjedent 1-2 tap i fra bortemøtet håper israelerne å trekke det lengste strået. Hjemmekampen skal bli avholdt i Ukrainas hovedstad Kiev. Miff.no: Israelsk sport.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart