Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Ber regjeringen fortsette skattereformene

– Fortsett med gjennomføringen av skattereformene og kuttene i inntektsskatten. Dette er budskapet fra det israelske næringslivet til Israels finansminister Abraham Hirchson. Oppfordringen kommer etter rapporter om at Hirchson nå har planer om å bremse kuttene for å hjelpe til med å finansiere kostnadene for krigen mot Hizbollah. – Om det virkelig er slik at man er nødt til å øke skattebyrden, er det bedre om dette skjer gjennom å sette momsen opp igjen med et prosentpoeng, men ikke på noen måte gjennom å skade reformen for redusering av inntektsskatten til individer, sier president Uriel Lynn i Federation of Israeli Chambers of Commerce. Lynn peker også på at kutt i inntektsskatten er ekstremt viktig for å øke kjøpekraften, antall arbeidsplasser og gjøre skattesystemet mer rettferdig for dem som tjener minst. – Det er viktig å bevare regjeringens troverdighet og takle konkurransen fra resten av verden, legger han til. President i Produsentforeningen, Shraga Brosh, hevder at det å "utsette reformen i inntektsskatten vil skade veksten i økonomien og sende ut et signal til verden om inkonsekvens i finansdepartementets økonomiske politikk."

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart