Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Israelske turister drept i bussulykke

Minst ti israelske passasjerer ble drept, og mer enn 30 skadet, da en turistbuss veltet nær den egyptiske byen al-Saada i Sinai tirsdag ettermiddag. I følge Jerusalem Post ble også en egypter som arbeidet for turoperatøren drept i ulykken, som inntraff rundt 16.30 lokal tid. Bussen eies av det egyptiske selskapet RANO og var en av åtte busser som kjørte israelske arabere rundt på en organisert rundtur. Denne turen ble organisert av Bassel Tours, et selskap stasjonert i Nasaret. Turistene kom fra Nasaret, Kafr Manda og Kafr Yasif. En av de daglige lederne i Bassel hevder at RANO "er et veldig pålitelig selskap. Vi har arbeidet med dem i åtte år nå og bussen som veltet var en 2006-modell." Politiinspektør Bruno Stein fra Eilat politidistrikt sier bussen veltet som et resultat av en punktering. Ulykken kan også ha blitt forårsaket av svikt hos sjåføren, mener egyptiske myndigheter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart