Maccabi Haifa mislyktes «hjemme» i Kiev

For andre året på rad har det israelske storlaget Maccabi Haifa mislyktes med å kvalifisere seg til UEFAs Champions League-turnering i fotball. Etter å ha spilt 1-1 mot det engelske laget Liverpool i Kiev tirsdag, må grønntrøyene reise hjem igjen uten å ta del i turneringen. Haifa tapte til sammen 3-2, etter først å ha tapt 2-1 i Liverpool. Grunnet den politiske situasjonen i Israel den siste tiden, ble fjoårets israelske mesterlag tvunget til å flytte hjemmeoppgjøret utenfor Israels grenser. Selve kampen var underholdende og fylt med mange sjanser og grisete taklinger. Lagene gikk til pause på resultatet 0-0. Etter 54 minutter scoret imidlertid Liverpool-angriperen Peter Crouch. Han fikk ballen på hodet fra Jermaine Pennant, etter at sistnevnte hadde gjennomført et flott soloraid langs høyrekanten. Roberto Colautti utlignet til glede for Maccabi-fansen ni minutt senere, på retur fra keeper Claudio Reina. Åtte minutter før full tid fikk han muligheten til å sikre ekstraomganger, i det han fyrte av et skudd fra sytten meter. Denne gangen var Reina på plass og holdt Liverpool i ledelsen sammenlagt med en glimrende enhåndsredning. Dermed er det tradisjonsrike engelske laget videre til det innledende gruppespillet, uten å ha imponert nevneverdig i noen av kampene mot Haifa. Miff.no: Israelsk sport.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart