Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Nekter smugle-kontroll langs grensen

Syrias president Bashar Assad avviser tirsdag det israelske kravet om utplassering av FN-soldater langs grensen mellom Libanon og Syria. Israels regjering ønsker å stanse våpensmuglingen fra Iran og Syria til Hizbollah. – Dette ville vært (…) en fiendtlig posisjonering, uttalte Assad i et intervju med Dubai Television. FN prøver å samle sammen en styrke på 15.000 soldater som skal overvåke den skjøre fredsavtalen i Sør-Libanon. Men Israel ønsker også at troppene skal fungere som grensepoliti mellom Libanon og Syria, for å hindre mer smugling over grensen, skriver Yedioth Aharonoth. I følge FNs spesialutsending til Midtøsten, Terje Rød Larsen, har organisasjonen mottatt indikasjoner fra libanesisk regjering om at de ønsker hjelp til overvåking av denne grensen. Rundt 2.000 libanesiske soldater skal allerede være utplassert, men Rød Larsen sier FN allerede har problemer med å skaffe nok soldater til den internasjonale styrken. Mange land har også krevd et klarere mandat for styrkene. Miff.no: Syria.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart