Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Valgt til ny justisminister

Statsminister Ehud Olmert valgte boligminister Meir Sheetrit til ny justisminister onsdag morgen. Sheetrit vil fungere i jobben til Haim Ramon de tre neste månedene. Sistnevnte politiker vil kjempe mot anklager om seksuell trakassering i rettsvesenet i denne perioden. Olmert har sagt at han håper Ramon vil bli frikjent innen den tid. Sheetrit sier til Jerusalem Post at han aksepterte rollen som justisminister for å bevare regjeringens stabilitet. – Jeg ser det som meget viktig å kunne hjelpe statsministeren med å bevare stabiliteten i regjeringen, særlig i disse tider. Derfor ble jeg rekruttert for å kunne hjelpe til der det trengtes, forteller han. Olmert selv sier han ansatte Sheetrit i stillingen, fordi han har ledet justisdepartementet før med stort hell. Miff.no: Ehud Olmerts regjering.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart