Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Flertall ønsker at Olmert skal gå av

63 prosent av israelerne mener statsminister Ehud Olmert bør gå av etter hans håndtering av krigen mot Hizbollah. Bare 29 prosent mener Kadima-lederen er skikket til å fortsette som statsminister, viser en ny meningsmåling publisert av Yedioth Aharonoth. Et enda større flertall er skeptisk til forsvarsminister Amir Peretz. 74 prosent mener han håndterte krigen dårlig. Bare 20 prosent mener Peretz bør fortsette i jobben. Forsvarssjef Dan Halutz får litt bedre resultater enn den politiske toppledelsen. Likevel mener 54 prosent at generalløytnanten bør gå av. Likud-leder Benjamin Netanyahu er den mest populære statsministerkandidaten, med støtte fra 22 prosent av velgerne. Høyre-rival Avigdor Lieberman får 18 prosent, mens Ehud Olmert og Shimon Peres begge har støtte fra 12 prosent. Miff.no: Ehud Olmert.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart