Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel vil måtte ta Iran alene

Israel følger nøye med på verdens reaksjoner overfor Iran. Den islamske republikken nekter stadig å avslutte sin anrikning av uran. Kilder fra toppsjiktet i den israelske regjeringen mener Israel vil måtte stanse Iran alene, i følge Jerusalem Post. En av kildene uttalte torsdag at Iran selv har bedt om bråk, når de har nektet å samarbeide med FNs organer. Han uttrykte frustrasjon over Kina og Russland, som allerede sier at Iran nå er villige til å ta del i "seriøse forhandlinger." Dette åpner bare for fortsatt unyttig diplomati, hevder han. – Iranerne vet at verden ikke vil gjøre noe som helst. Det likner verdens forsøk på å ufarliggjøre Hitler i 1930-årene. De prøver å mate et uhyre, uttaler kilden. Andre kilder sier Israels oppgave nå er å advare om den faren det iranske atomprogrammet er for verdenssamfunnet. Miff.no: Syria.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart