Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Syria vil prøve å ta Golan

Amos Yadlin, generalmajor i israelsk etterretning, advarte torsdag mot et Iran som han hevder er dypt involvert i Hizbollahs militære trening, finansiering og instrukser. Selv om Iran har gjort alt annet enn å skjule involveringen i Hizbollah, påpeker Yadlin at terrororganisasjonen foretrekker syriske våpen fremfor iranske, informerer Jerusalem Post. – De fleste av katyush-rakettene, med unntak av langdistanserakettene, kommer fra syrisk arsenal. – Iran bruker Syria som et våpenlager for Hizbollah, gjennom direkte pengetransaksjoner til syrerne, slik at våpnene kan bli videresendt til Hizbollah, sa Yadlin overfor Knessets utenriks- og forsvarskomité. Israel har lenge mistenkt Syria for å overgi ammunisjon til Hizbollah, og håper at den internasjonale fredsstyrken vil kunne overvåke grensen mellom Libanon og Syria nøye. Samtidig advarer den israelske etterretningssjefen mot syrisk angrep på Golan-høyden. – Syrerne er uforskammede og vil forsøke å gjenvinne Golan-høydene, gjennom militære eller diplomatiske midler. Miff.no: Syria.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart