Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fornøyd med at israelere ønsker forhandlinger

PA-formann Mahmoud Abbas sier han er blitt oppmuntret av en fersk undersøkelse som indikerer at flertallet av israelerne foretrekker forhandlinger med palestinerne, fremfor ensidige tiltak. Abbas møtte Yossi Beilin, formann i det israelske partiet Meretz, ved grenseovergangen Allenby mellom Israel og Jordan lørdag. PA-formannen var på vei tilbake fra Amman, etter å ha deltatt i et styremøte i Fatah. Under dette møtet ble det bestemt at organisasjonen skal jobbe for å få til en samarbeidsregjering med Hamas. I møtet med Beilin oppfordret Abbas den israelske regjeringen til å gjenoppta forhandlingene med de palestinske myndighetene, for å få til en permanent fredsavtale. Beilin gjentok Israels krav om frigjørelse av den kidnappede soldaten Gilad Shalit, skriver Yedioth Aharonoth. Abbas hevdet at han gjør alt som står i sin makt for å sikre at Shalit blir frigjort, og uttrykte beklagelse for at han enda ikke har lyktes. – Jeg må innrømme at han ikke hørtes veldig optimistisk ut, sier Yossi Beilin etter møtet. Miff.no: Mahmoud Abbas.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart