Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ventet ikke storkrig etter kidnapping

Hadde Hassan Nasrallah visst at kidnappingen av de to israelske soldatene ville føre til krig, ville operasjonen aldri blitt gjennomført, hevder Hizbollah-lederen. – Vi hadde ingen som helst tro på, ikke engang en prosent, at kidnappingsoperasjonen ville resultere i krig i stor skala. En slik krig har ikke funnet sted i krigenes historie. Hadde vi visst at operasjonen ville resultere i krig, ville vi aldri ha gjennomført den i det hele tatt, sier Nasrallah til den libanesiske tv-kanalen New TV. Et av Israels hovedmål med krigsoperasjonene etter kidnappingen var å avskrekke Hizbollah og andre terrorgrupper fra å gjennomføre tilsvarende uprovoserte angrep i fremtiden. I sitt første intervju etter krigen inntok Nasrallah til tider en nærmest unnskyldende tone, i motsetning til den skrytende tonen han viste rett etter kidnappingen, kommenterer den israelske avisen Yedioth Aharonoth. Under intervjuet sa Hizbollah-lederen at han ikke venter en ny runde med krig mot Israel, men fastslo likevel at hans organisasjon står fast ved "retten til motstandskamp" så lenge IDF-soldater fortsetter å være tilstede på libanesisk territorium. Han ville heller ikke love at Hizbollah kommer til å holde seg i ro i årene fremover. – Til nå har vi vist toleranse, men dette betyr ikke at vi kommer til å være tålmodige mye lenger. Miff.no: Krigen mot Hizbollah

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart