Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Familien til kidnappede Shalit arrangerte «bursdagsfeiring»

Familier og venner av den kidnappede IDF-soldaten Gilad Shalit, samlet seg mandag nær Kerem Shalom i Negev, for å "feire" hans 20-årsdag. Naturlig nok satt tårene løst hos de mange fremmøtte. Savnet etter Shalit er stort. – Vi kom her for å minne den israelske regjeringen på at man kan ikke forlate en soldat på slagmarken, at man kan ikke etterlate en kriger i fangenskap, fortalte Gilads far Noam under seremonien. Samlingen fant sted rett ved grensen mot Gaza-stripen, ikke langt fra stedet hvor Gilad ble kidnappet tidlig om morgenen 25. juni i år, skriver Jerusalem Post. – Vi vil ikke hvile og vi vil aldri stoppe opp før du er tilbake hos oss, sa en tydelig berørt far. Noam Shalit ba også "det palestinske folk stanse den inhumane lidelsen til hundretusenvis av mennesker [ved å frigi Gilad og å] gjøre denne grensen vi nå står på, om til en fredelig grense." Miff.no: Hamas


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart