Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ber Dan Halutz gå av

En gruppe tidligere generalmajorer i IDF har gått sammen om et brev hvor de ber forsvarssjef Dan Halutz si opp sin stilling. Grunnen skal være det de karakteriserer som "dårlig administrering" av militærstyrkene under krigen mot Hizbollah i Libanon. Halutz må ta sin del av skylden for krigens utfall og feilene som oppstod underveis, heter det i brevet. De tidligere generalene er invitert til et møte med Halutz neste uke, hvor de planlegger å presentere brevet og forklare sitt standpunkt angående krigføringen nærmere. – Noen må ta ansvar for det som har skjedd i Libanon. Vi kan ikke bare sette oss tilbake og se på det som foregår uten å gjøre noe, uttalte en av eks-generalene onsdag kveld til Jerusalem Post. Miff.no: Krigen mot Hizbollah

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart