Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kritiserer terrorangrep mot Israel

PA-formann Mahmoud Abbas rettet onsdag kraftig kritikk mot palestinske terrorgrupper involvert i rakettangrepene mot Israel fra Gaza-stripen. De er ansvarlige for drap og ødeleggelser mot palestinerne, hevdet han i følge Jerusalem Post. – Så langt har vi rundt 250 martyrer på Gaza-stripen og tusenvis av sårede mennesker og ødelagte hjem. Hvorfor? Hva er grunnen til dette? La oss begynne å lete etter grunnen for dette, uttalte Abbas under en offentlig tale utenfor kontoret sitt i Ramallah. PA-formannen refererte til de mange palestinerne som er drept på Gaza-stripen siden kidnappingen av den israelske soldaten Gilad Shalit i juni. Hans uttalelser blir blant palestinerne tolket som direkte kritikk mot Hamas-regjeringen, hevder Jerusalem Post. Abbas mener rakettene som blir avfyrt fra det palestinske området gir Israel en unnskyldning for å fortsette med sine militære operasjoner på Gaza-stripen. – Vårt folk fortjener ikke disse tragediene. Om disse rakettene skaper en unnskyldning [for Israel], er det på tide å slutte med å bruke dem. Likevel skal Mahmoud Abbas, som øverste representant for Fatah-partiet, i møter med lederne i Hamas, for å se om det finnes grunnlag for en samarbeidsregjering. Med dette håper han å moderere terrorgruppen i en slik grad at forhandlingene med Israel kan gjenopptas. Miff.no: Palestinske myndigheter

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart