Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Terrorangrep mot grensestasjon avverget

27. august avslørte israelske sikkerhetsstyrker en tunnel som var gravd på Gaza-stripen i retning av grensestasjonen Karni. – Planen med tunnelen var å gjennomføre et storstilt terrorangrep, tilsynelatende mot selve grensestasjonen, opplyser israelske myndigheter. Tunnelen var 150 meter lang og strakte seg fra et sivilt hjem i Shijaiyeh til Karni-overgangen, som benyttes til å frakte varer inn og ut av Gaza-stripen. Palestinske terrororganisasjoner har forsøkt å angripe grensestasjonene til Israel en rekke ganger både før og etter den israelske tilbaketrekningen høsten 2005. – Hensikten til terroristene er å svekke den palestinske økonomien, mener IDFs talsmannskontor. Når det foreligger terrortrusler har Israel sett seg nødt til å holde grenseovergangene stengt. Dette får alvorlige konsekvenser for den palestinske økonomien, som er avhengig av samhandelen med Israel. Tunnelen skal ha blitt brukt av terrorister til å avfyre raketter over grensen, informerer Jerusalem Post. Samtidig fortsetter de israelske forsvarsstyrkene sin aksjon i de palestinske områdene, på jakt etter hemmelige tunneler brukt til å smugle våpen. Onsdag ble til sammen ni palestinere drept på Gaza-stripen under skuddvekslinger med israelske styrker og under to IAF-aksjoner. Miff.no: Palestinsk terror

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart