Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Al-Aqsa leder drept

I følge palestinske øyenvitner ble fire palestinere drept i en skuddveksling med IDF i landsbyen Qabatiya, like utenfor Jenin på Vestbredden, torsdag. Tre av dem skal ha vært sivile, mens den siste, Rashid Zakarna, var en lederskikkelse i Al-Aqsa martyrbrigader, Fatahs militære fløy. En stor IDF-styrke skal i følge kildene ha omringet hjemmet til Zakarna. Under den påfølgende skuddvekslingen ble han kraftig såret, og døde også senere av skadene, rapporterer Yedioth Aharonoth. Umiddelbart etter at IDF omringet huset, ankom flere menn med våpen fra andre palestinske terrororganisasjoner for å hjelpe Zakarna, hevder Al-Aqsa. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart