Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

«Cancel Israel» på rød dobbelt-dekker

Klistermerker på de røde dobbel-dekker bussene i London oppfordrer til å "oppheve Israel" for å få "fred i Midtøsten," informerer Yedioth Aharonoth. Klistremerkene anklager media for å "gi et falskt inntrykk" av konflikten. Den "nåværende krisen" er det Israel som har skyld i ved "kidnappingen av noen demokratisk valgte Hamas (medlemmer) og drapene på åtte palestinere som var på picnick på stranden". Israel arresterte Hamas-ledere etter at terrororganisasjonen deltok i en rekke rakettangrep og et angrep mot en israelsk grensepost i juni. IDF har påvist at splintene fra eksplosjonen som drepte åtte palestinere på stranden ikke kom fra et israelsk sprenglegeme. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart