Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Krigen åpnet verdens øyne

Statsminister Ehud Olmert møtte mandag en delegasjon fra American Jewish Committee. De diskuterte Libanon-krigen og dens konsekvenser. I følge Olmert har krigen åpnet verdens øyne for Iran og trusselen landet utgjør. Libanon, Syria og Iran har forberedt seg på krig mot Israel i årevis. Det har alltid vært planen at denne skulle igangsettes når Iran var klare for det. Men ingen av angriperne forutså at Israel ville gå til aksjon, etter kidnappingen av de to israelske soldatene, forklarte han. Statsministeren la til at han håper USA og verdenssamfunnet vil ta de nødvendige steg som må til, for å stanse Irans atomopprustning. Denne "truer verdens stabilitet," hevder han. Tidligere på dagen holdt Ehud Olmert tale for forsvars- og utenrikskomiteen for første gang siden våpenhvilen med Libanon. Han benyttet anledningen til å snakke om ettervirkningene av krigen mot Hizbollah. – Takket være denne krigen har situasjonen i Libanon forandret seg for alltid […] For første gang på 35 år er den libanesiske hæren utstasjonert langs grensen og Hizbollah gjemmer seg […] Det vi gjorde i Sør-Libanon utgjør et avskrekkende element for Syria også, fordi de forstår at vi begrenset vår maktbruk i Libanon, hevder Olmert. I følge ministrene som var tilstede, var statsministerens tale en "forsvarstale", hvor han prøvde å presentere det han mener Israel har oppnådd ved krigen. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart