Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Godkjenner kutt på tre milliarder kroner

Knessets finanskomité godkjente onsdag finansdepartementets planlagte budsjettkutt på nesten tre milliarder kroner. Hensikten er å finansiere utgifter i Nord-Israel etter krigen. Kuttet ble godkjent med kun ti mot ni stemmer. Avstemningen hadde allerede blitt utsatt tre ganger før, på grunn av enkelte Ap-politikeres motstand mot kuttene. Bare minutter før avstemningen ble de tre motstanderne, Shelley Yachimovich, Orit Noked og Avishay Braverman, byttet ut med Yoram Marciano, Efraim Sana og Michael Melchior. Landbruksminister Shalom Simhon avslørte under møtet at det israelske landbruket har måttet tåle tap på 700 millioner kroner, skriver Jerusalem Post. – Vi var heldig som gikk inn i krigen med et stort overskudd på rundt 14,5 milliarder kroner, sa budsjettdirektør i finansdepartementet Kobi Haber. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart