Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Støtter regjeringens forslag til utvidet 2007-budsjett

Reuven Rivlin, Likuds medlem i Knessets finanskomité, avslørte søndag at hans parti vil støtte en økning i budsjettunderskuddet for 2007, opp fra to til 2,2 prosent. Det var statsminister Ehud Olmert og finansminister Abraham Hirchson som torsdag bestemte å utvide budsjettutgiftene for neste år. Dette blir gjort for å dekke kostnadene ved krigen mot Hizbollah og gjenoppbyggingen av Nord-Israel, uten å ramme sosialbudsjettet. Nå har Likud-partiet konkludert med at de vil støtte forslaget. Også partiets leder Benjamin Netanyahu stiller seg bak Olmert og Hirchson, informerer Yedioth Aharonoth. I følge Rivlin ønsker Likud med dette å sone for skadene som ble gjort mot de svake i samfunnssektorene i 2006-budsjettet, da Netanyahu var finansminister. – Velgerne gav oss rødt kort og vi har tatt inn over oss den sosiale lærdommen, at makroøkonomiske prestasjoner ikke er nok, dersom en ikke strever etter å prestere på mikroøkonomisk nivå også, sa han. Miff.no: Likud


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart