Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tusenvis samlet til støtte for kidnappede soldater

Tusenvis av demonstranter samlet seg ved Rabin Square i Tel Aviv torsdag, hvor de krevde løslatelse av de tre kidnappede IDF-soldatene Gilad Shalit, Eldad Regev og Ehud Goldwasser. Det lokale politiet fortalte Jerusalem Post at titusenvis hadde møtt opp, ikke 100.000 som arrangørene hevdet. Sjefsrabbineren i Tel Aviv, Yisrael Meir Lau, åpnet arrangementet med en bønn for soldatenes velvære. Han siterte Jeremia 31:17, hvor det står; "Det er håp for din fremtid, sier Herren, barna skal vende hjem til sitt land." – Vi er kommet her i solidaritet og med en følelse av plikt, uttalte en av arrangørene, generalmajor for reservestyrkene Uzi Dayan. Miki Goldwasser, mor til Ehud, ba på forhånd alle som hadde planer om å møte opp på arrangementet, om å ikke ta med seg protestskilt og liknende. Det var ikke i noen av de rammede familienes interesse å uttrykke et politisk standpunkt. – Vi ønsker bare at guttene våre skal komme hjem. Vi har ingen politisk agenda, sa Goldwasser. Det ble et følelsesladet øyeblikk da hele Gilad Shalits IDF-kompani ankom demonstrasjonen, direkte fra militærtjeneste på Gaza-stripen. Her tok de del i flere IDF-aksjoner torsdag morgen i Sajaiyeh-distriktet i Gaza-by. En av soldatene ved navn Tomer Shtarker, talte til folkemengden iført svarte solbriller. Shtarker ble skadet under en operasjon og kunne ikke se så godt. – Vi kom her for å være med Gilad. Det er hardt, men vi er optimistiske. Vi føler at han er i live og vi håper at han kommer tilbake, sa han. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart