Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Blir bedt om å møte soldatforeldre

Foreldrene til de kidnappede israelske soldatene Ehud Goldwasser og Eldad Regev, har bedt om å få møte statsminister Ehud Olmert onsdag kveld. Dette skjer etter at Olmert tidligere på dagen offentliggjorde at Israels sjø- og luftblokade av Libanon vil opphøre 06.00 lokal tid torsdag. I følge Hærens radio reagerer familiene på at statsministeren har lovet dem at blokaden ikke ville bli opphevet før kidnapperne hadde bevist at soldatene er fortsatt i live. Nå frykter de at deres sønner vil bli smuglet ut av Libanon. Olmerts beslutning kommer etter et sterkt internasjonalt press for å få fjernet blokaden. Den står også i direkte kontrast til en tidligere anbefaling fra IDF, skriver Jerusalem Post. FNs generalsekretær Kofi Annan og USAs utenriksminister Condoleezza Rice lover imidlertid at de internasjonale styrkene skal klare å kontrollere Libanons havner og flyplasser. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart