Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Dropper innvending mot indonesiske styrker i Libanon

Den israelske regjeringen har bestemt seg for å droppe innvendingen mot det indonesiske bidraget i FNs fredsbevarende styrker i Sør-Libanon. De to partene diskuterer nå på hvilket tidspunkt de tusen soldatene fra Indonesia skal ankomme området, uttalte en talsmann for FN fredag. Etter samtaler med blant annet ledere for fredsstyrkene, valgte Israel å trekke tilbake tidligere utsagn om at de ikke ville akseptere det indonesiske styrkebidraget, fordi de to landene ikke har diplomatiske forbindelser. – I Asia er vi det landet som har gjort mest klart til utsendingen og våre pansrede kjøretøyer er malt hvite for å indikere at vi står under beskyttelse av De forente nasjoner, sier Indonesias visestatsminister Jusuf Kalla. Fredag bestemte også den tyrkiske regjeringen at de vil bidra med soldater, på tross av at flertallet av befolkningen er imot. Saken må imidlertid godkjennes i nasjonalforsamlingen, noe som vil kunne skje tirsdag. Mange tyrkere frykter at deres soldater vil havne i skuddveksling med sine muslimske brødre, skriver Yedioth Aharonoth. Indonesia har ikke diplomatiske forbindelser med Israel. Landet nektet nylig å ta imot en israelsk journalist og ex-politiker som skulle på en toleranse-konferanse som blir arrangert i fellesskap med norske myndigheter. Miff.no: Libanon


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart