Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel i hemmelige forhandlinger om fangeutveksling

Den offisielle politikken til den israelske regjeringen har vært å ikke forhandle om fangeutveksling for de tre soldatene som er kidnappet av islamske terroristgrupper i sommer. Dette har man ment kan oppmuntre til flere kidnappinger av IDF-soldater. Nå er det imidlertid ting som tyder på at Israel kan være i forhandlinger rundt frigjøringen av soldaten Gilad Shalit, via egyptiske mellommenn. En israelsk sikkerhetsdelegasjon skal ha vært i Kairo fredag, for å høre kravene fra den palestinske motparten. I følge kilder til Jerusalem Post, ønsker motparten å få frigjort til sammen tusen palestinske fanger i fra israelske fengsler. 500 av disse må være kvinner og ungdommer, som i så fall vil bli løslatt samtidig som den israelske soldaten blir levert til Egypt. Etter at dette er gjennomført, krever man at 500 Hamas-medlemmer i israelske fengsler, blir sluppet fri. To egyptiske etterretningsoffiserer skal for øyeblikket oppholde seg på Gaza-stripen og skal også være i direkte kontakt med kidnapperne. Det er også disse som har stilt kravene for løslatelse av Shalit. Miff.no: Palestinsk terror


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart