Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Truer med budsjettstreik

Tirsdag truet den israelske arbeiderbevegelsen Histadrut med generalstreik dersom ikke regjeringen gjør endringer i budsjettforslaget for 2007. – Om ikke finansdepartementet trekker tilbake sine ensidige bestemmelser, eller setter seg ned med oss på en rettferdig måte for å forhandle, vil vi ikke nøle med å stanse økonomien selv før dokumentet er blitt godkjent, sier formann Ofer Eini. Budsjettforslaget som ble lagt frem av finansminister Abraham Hirchson tirsdag, inneholder sosiale og infrastrukturelle kutt på tilsammen 5,7 milliarder kroner. – I budsjettforslaget finner man omfattende reformer som rammer arbeidernes rettigheter og lønninger, hevder Eini i følge Jerusalem Post. Videre anklager han finansdepartementet for å "oppføre seg som en privat bedrift som sikrer sine egne inntekter, og ikke som et skrog som skal beskytte innbyggerne". – Jeg ønsker også å være snill og dele ut til alle, men når alt kommer til alt så fungerer ikke det, sier budsjettformann i departementet, Kobi Haber i en kommentar til Histadrut. "Alle som kommer med krav ser bare en side av saken, enten det er forsvaret eller sosiale utgifter eller forskjellige ministere og Knesset-medlemmer," legger han til. Finansminister Hirchson lovet imidlertid tirsdag å ikke øke skattene for neste år. Miff.no: Israelsk politikk


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart