Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil trolig snart offentliggjøre koalisjon

Betydelige fremskritt er oppnådd i forhandlingene mellom Fatah og Hamas for å skape en ny palestinsk koalisjonsregjering. Dette kunne palestinske kilder opplyse til Yedioth Aharonoth lørdag. I løpet av 48 timer har statsminister Ismail Haniyeh (Hamas) og Mahmoud Abbas avholdt fem møter. Disse møtene har gitt så gode resultater, at koalisjonsregjeringen trolig vil bli offentliggjort innen ti dager. Møtene som til nå har foregått mellom de to partilederne, har hatt som mål å komme til enighet rundt basisprinsippene for etableringen av en koalisjon. Dersom også de videre forhandlingene går etter planen og en ny regjering kommer raskt på plass, kan dette bety et løft for den palestinske økonomien. Den nåværende palestinske Hamas-regjeringen får ikke pengestøtte fra EU, USA eller Israel, som de forrige regjeringene har gjort. Dette har fått store konsekvenser for de palestinske områdene og mange offentlig ansatte har ikke fått lønn på flere måneder. Men Abbas håper at en koalisjon kan moderere Hamas i en slik grad at fredsforhandlingene mellom PA og Israel kan gjenopptas. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart