Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Advarer Syria mot israelske angrep

Formann i det arabisk-israelske partiet National Democratic Assembly, Azmi Bishara, ankom fredag Damaskus. Til den syriske pressen kom han med hard kritikk mot den israelske okkupasjonen av Vestbredden. Under møtet som ble avholdt med sentrale medlemmer av det ledende syriske Baath-partiet, advarte Bishara om muligheten for at Israel vil angripe landet. – Israel vil sette i gang en offensiv flere steder, i et forsøk på å overvinne den indre krisen i landet og i et forsøk på å gjenvinne dets avskrekkende evner, hevdet han. I et intervju med det syriske nyhetsbyrået SANA gav Bishara sin støtte til Syrias holdning til Israel og landets kamp for å "frigjøre dets okkuperte landområder." Den syriske regjeringen mener nemlig Golan-høyden er ulovlig okkupert av Israel. Israel tok kontroll over området i en forsvarskrig i 1967. Miff.no: Syria


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart