Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jeg er klar til å møte Abbas

Den britiske statsministeren Tony Blair begynte lørdag sin tur til Midtøsten, hvor han vil forsøke å gjenopplive fredsforhandlingene i regionen. Israels statsminister Ehud Olmert fortalte at han nå er klar til å møte PA-formann Mahmoud Abbas for nye samtaler. Likevel gjorde Olmert det klart at frigjøringen av den israelske soldaten som er holdt fanget av terrorister på Gaza-stripen, er det viktigste for regjeringen. – Jeg forsikret statsminister Blair om at jeg er klar for å arbeide tett med PA-formann Mahmoud Abbas for å implementere veikartet for fred, sa Olmert på en pressekonferanse i Jerusalem. Selv har Blair stor tro på at det vil være mulig å gjøre fremskritt på veien mot en varig fred, skriver Yedioth Aharonoth. – Det er veldig viktig at vi ser hva vi kan gjøre for å reaktivisere denne prosessen. Det er veldig lett å være pessimistisk, men jeg har tro på at med den rette viljen, kan ting bli gjort, sa han. Søndag vil den britiske statsministeren møte Israels utenriksminister Tzipi Livni og visestatsminister Shimon Peres. Blair skal også møte Mahmoud Abbas på Vestbredden, men nekter å møte den palestinske statsministeren Ismail Haniyeh eller andre fra Hamas-regjeringen. Storbritannia har nemlig fortsatt ikke anerkjent den nåværende regjeringen i Ramallah. I en kommentarartikkel i The Guardian lørdag, kritiserer Haniyeh den britiske regjeringen for "ensidig" politikk som er til skade for det palestinske folk. Miff.no: Ehud Olmert


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart