Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Idioti å ignorere Irans trusler mot Israel

Stadig flere vestlige ledere innser nå den globale trusselen ekstremistisk islam innebærer. Det samme gjør likevel ikke den vestlige befolkningen generelt, hevder Storbritannias statsminister Tony Blair i et intervju med Ha’aretz. Han mener Iran er blant dem som står i spissen for ekstremismen. Verden må for all del ta deres trusler mot Israel alvorlig, hevder Blair. – Jeg mener at når en president [Irans Mahmoud Ahmadinejad] sier de ønsker å utslette et annet land fra jordens overflate, og samtidig prøver å anskaffe atomvåpen – om vi ikke blir bekymret av det, vil fremtidens historikere stille en del spørsmål om oss og vår dømmekraft, sier han. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart