Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Rangerer amerikanske president-kandidater

Ha’aretz-korrespondenten Shmuel Rosner har satt sammen et panel av israelske eksperter som rangerer amerikanske president-kandidater etter deres forhold til Israel. Hver måned kommer det til å bli gjennomført ny rangering. Den tidligere New York-ordføreren Rudy Giuliani vinner rangeringen i september, med en poengsum på 8,75. Også den neste på listen er republikaner. Newt Gingrich, den tidligere speakeren i Kongressen, får 8,38. Han mener Syria, Iran, Hizbollah og Hamas er en allianse som man ikke kan behandle isolert. John McCain (republikaner) og Hillary Clinton (demokrat) er kanskje de mest aktuelle presidentkandidatene. Disse deler en 3. plass. McCain mener USA bør gi Israel alt utstyr og teknologi de trenger for å forsvare seg selv. Hillary Clinton støtter at USAs ambassade blir flyttet fra Tel Aviv til Jerusalem. Tidligere visepresident Al Gore får 7,5 poeng. Panelet består både av venstreorienterte og høyreorienterte israelere. På denne måten prøver avisen å danne et best mulig bilde av hvordan president-kandidatene blir oppfattet i Israel. Rosner har tatt initiativ til rangeringen "fordi USA er verdens eneste supermakt". Israel mottar både økonomisk og politisk støtte fra USA. Derfor er politikken til den amerikanske presidenten svært viktig for landet. Miff.no: Israel og USA


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart