Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Stadig flere palestinere støtter terror mot Israel

En ny meningsmåling fra de palestinske områdene, viser at 61 prosent av palestinerne nå støtter "militære operasjoner" mot Israel. Kun 32 prosent går i mot slike tiltak. Selv om ikke spørreundersøkelsen definerer hva "militære operasjoner" innebærer, vil naturligvis mange palestinere tolke dette som selvmordsangrep, eller liknende, mot israelske byer. Det er uansett den første spørreundersøkelsen på flere år som viser en økende tilslutning til terrorangrep mot Israel, skriver Jerusalem Post. Resultatet reflekterer en økende trend i radikal retning blant palestinerne. 42,5 prosent av deltakerne i undersøkelsen er imot rakettangrepene fra Gaza-stripen, men 36 prosent svarer at deres motstand bare skyldes at "[angrepene] motarbeider den palestinske sak." 1.360 palestinere fra atten år og oppover har deltatt i undersøkelsen. Feilmarginen er på opptil tre prosent. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart