Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil søke å innføre fred trinnvis

Mens en permanent fredsavtale med palestinerne er uoppnåelig på dette tidspunktet, er alternativet en avtale som vil bli innført gradvis. Dette uttalte utenriksminister Tzipi Livni søndag. – Uavhengig av hva denne prosessen vil bli kalt, veikartet for fred eller en hvilken som helst annen prosess, må vi streve for å oppnå en avtale med palestinerne, sa Livni. – Vi kan velge og vrake i problemene etter hvor realistisk muligheten er for å implementere en løsning for dem. Ved enden av denne prosessen håper jeg å se to stater for de to nasjonene, basert på prinsippene til kvartetten og det internasjonale samfunnet, forklarte hun. Livni presenterer imidlertid et klart forbehold overfor Yedioth Aharonoth. – Jeg vil ikke se en terrorstat ved siden av Israel. Dette er et av våre krav som ikke er åpent for forhandlinger, slo hun fast. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart