Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Angrep mot USAs ambassade stanset

En gruppe væpnede menn angrep USAs ambassade i Damaskus tirsdag. Terroristene skal ha skutt med maskingevær og kastet håndgranater mot ambassadebygningen. Syriske vaktmenn skal ha besvart ilden før eksplosiver i et kjøretøy ble utløst. Minst fire angripere skal ha blitt drept. Amerikanske marinesoldater, som er ansvarlig for den indre sikkerheten på ambassadeområdet, skal ikke ha deltatt i kampene. Ingen amerikanske diplomater kom til skade, melder israelske aviser. Et øyenvitne sier en syrisk vaktmann ble drept. Angriperne skal ha ropt religiøse slagord. Forholdet mellom USA og Syria er veldig spent. I februar 2005 trakk Washington sin ambassadør tilbake fra Damaskus, etter drapet på den tidligere libanesiske statsministeren Rafik Hariri i Beirut. Washington holder Syria ansvarlig for dette drapet. Miff.no: Syria


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart