Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas-menn får slippe fri mot kausjon

25. juni angrep Hamas og andre palestinske terrororganisasjoner en israelske grensepost mot Gaza-stripen. To soldater ble drept og korporal Gilad Shalit kidnappet. Som en respons arresterte Israel flere Hamas-politikere. Tirsdag ble flere av Hamas-ledernes saker midlertidig prøvd for en israelsk militærdomstol. Dommerne krevde løslatelse mot kausjon mens saken er til videre etterforskning, men tiltalemyndighetene har allerede anket dommen, melder nyhetsbyrået AP. Endelig dom i saken faller torsdag. Israelske myndigheter holder Hamas sin politiske ledelse ansvarlig for terrorangrepene som organisasjonen har stått bak. Flere europeiske land har enda strengere regler overfor terrororganisasjoner. Miff.no: Hamas


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart