Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel vil bygge 700 nye boliger

Israels regjering har lagt ut bygging av 700 nye boliger på Vestbredden på anbud. Det er det største byggeprosjektet som blir igangsatt i bosetninger etter at statsminister Ehud Olmerts nye regjernig kom til makten i mai, skriver nyhetsbyrået AP. De nye boligene er planlagt i Ma’aleh Adumim og Betar Illit, to byer med til sammen 60.000 innbyggere. Olmert gikk til valg på sin såkalte Konvergens-plan, som skulle innebære en tilbaketrekning fra flere titalls isolerte bosetninger på Vestbredden og konsentrasjon i store bosetninger som ligger nær våpenhvile-linjen fra 1949. Den venstreorienterte organisasjonen Peace Now mener anbudet "beviser at Olmert-regjeringen funksjonerer som en høyreorientert regjering". Bosetter-rådet Yesha mener byggeplanene er "for små" og at de kommer "for sent". Miff.no: Vestbredden


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart