Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi vil ikke være tilbakeholdne mot Syria

Statsminister Ehud Olmert møtte mandag i Knessets forsvars- og utenrikskomité for første gang etter at Hizbollah startet krigen mot Israel 12. juli. – Det vi gjorde i Libanon tjente som avskrekking mot syrerne. De forstår at vi viste tilbakeholdenhet i vår maktbruk i Libanon. Men i en krig mot dem vil vi ikke vise slike hemninger, sa statsministeren, i følge Yedioth Aharonoth. Olmert gjentok at Konvergens-planen ikke er relevant på det nåværende tidspunkt. – Noe har endret seg. Det jeg trodde var viktig å prioritere før er ikke relevant nå, sa Olmert. Knesset-komitéen er i full gang med å granske krigen mot Hizbollah. Miff.no: Syria


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart