Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Generalmajor Udi Adam går av

Sjef for Israels nordkommando, generalmajor Udi Adam, leverte sin avskjedssøknad onsdag. Forsvarssjef Dan Halutz har akseptert søknaden. Under krigen mot Hizbollah mente Halutz at Adam håndterte krigen utilfredsstillende. Derfor utnevnte han viseforsvarssjef Moshe Kaplinsky som sin personlige representant ved Nordkommandoen allerede i krigens første uker. Dette ble oppfattet som direkte mistillit mot Adam. I følge kilder som står Adam nær, ønsket generalmajoren å sette et eksempel for andre som han mener også bør ta ansvar for håndteringen av krigen. Infrastrukturminister Benjamin Ben-Eliezer oppfordrer også forsvarssjefen til å gå av, skriver Jerusalem Post. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart