Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Godkjenner 2007-budsjettet

Regjeringen godkjente tirsdag kveld budsjettet for 2007, med nitten mot fire stemmer. Forsvarsminister Amir Peretz avstod fra å stemme. Alle ministrene fra Shas-partiet stemte mot. Neste måned skal budsjettforslaget legges frem for Knesset for godkjenning av nasjonalforsamlingen. – Vi ønsker å bevare en stabil økonomi. Sammenliknet med 2005, har 2007-budsjettet muligheten til å bruke 5,8 milliarder mer til sosiale formål, sier finansminister Abraham Hirchson. Både Arbeiderpartiet og Shas er misfornøyde med fordelingen av midlene. Forsvarsminister Peretz truer blant annet med å trekke Ap fra regjeringen dersom ikke mer penger blir delegert til sosiale formål. Men Hirchson hevder at "vi vil ikke gå igjennom budsjettet vi har bestemt oss for, en gang til. Dette kan bety at staten Israel og regjeringen i Israel er i krise." Miff.no: Innenriks


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart