Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Annan gir ikke grunnløs fordømmelse

FNs generalsekretær Kofi Annan har fordømt Israels bruk av klasebomber i Sør-Libanon under krigen mot Hizbollah. – Denne fordømmelsen er ikke grunnløs, mener den israelske avisen Ha’aretz. Mens Hamas og Hizbollah angriper sivile som del av sin strategi, sier Israel at de prøver å unngå å skade sivile. Israel har imidlertid kommet under skarp internasjonal kritikk for sin bruk av klasebomber under krigens siste fase. Ha’aretz påpeker at bombene ble brukt mot landsbyer, over store områder. I tillegg vet man at en stor andel av sprenglegemene ikke eksploderer når de lander. "Store deler av Sør-Libanon har nå blitt minefelt," påpeker avisen i en lederartikkel. – Dette er bare et nytt vitnesbyrd om de feilslåtte beslutningene som lederne tok i denne krigen, konkluderer Ha’aretz. Internasjonalt arbeides det mot et forbud mot bruk av klasebomber i krig. Vestlige land har brukt denne våpentypen i de fleste kriger de siste årene, inklusiv Kosovo-krigen. Noen typer klasebomber produseres i Norge. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart