Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi vil forbli i Sør-Libanon

Generalsekretær Hassan Nasrallah i Hizbollah lover at organisasjonen ikke har planer om å avvæpne seg selv eller holde seg borte fra Sør-Libanon. Bevæpnede medlemmer i terrorgruppen vil fortsatt oppholde seg i landsbyene langs den israelske grensen, på tross av FNs resolusjon, sier han i et intervju med al-Jazeera. – Det finnes ikke noe område sør for Litani[-elven] som er avmilitarisert. Motstandsstyrken er der. Jeg er lei meg for at de israelske lederne lyver til sitt folk, hevder Hizbollah-lederen. – Vi forlot ikke området, siden vi er innbyggere i landsbyene langs grensen. Vi er langs grensen. (…) Derfor har ikke et eneste israelsk mål blitt oppnådd, legger Nasrallah til. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart