Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ingen regjering uten avklaring rundt Shalit

PA-formann Mahmoud Abbas setter et viktig prinsipielt forbehold for Fatahs regjeringssamarbeid med Hamas. Dersom ikke palestinske parlamentsmedlemmer, som sitter fengslet i Israel for sitt medlemsskap i terrororganisasjonen Hamas slippes fri, og Hamas selv nekter å forhandle om den israelske soldaten i sitt fangenskap, kanselleres avtalen partiene imellom. – Før denne regjeringen offentliggjøres må flere ting klargjøres: Problemet med den israelske soldaten og det med de varetektsfengslede palestinske fangene, nasjonalforsamlingsmedlemmene og ministrene, sa Abbas etter et møte med den franske utenriksministeren Philippe Douste-Blazy. Han legger til at regjeringssamarbeidet avhenger av en total stans i voldsutbruddene i de palestinske områdene. – Vi føler oss sikre på at en slik regjering representerer et skritt i riktig retning, hevder Abbas torsdag. Miff.no: Palestinske myndigheter


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart