Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Krever statlig granskningskommisjon

Den venstreorienterte avisen Ha’aretz krever at det blir satt ned en statlig granskningskommisjon etter krigen mot Hizbollah. – Bare en kommisjon ledet av en dommer kan gi immunitet til vitner, påpeker avisen i en lederartikkel. – Det er også nødvendig for å ikke vise forakt overfor de etterlatte og de drepte, mener avisen. Det blir listet opp en rekke spørsmål som avisens redaktør ønsker svar på: – Hvordan kunne den beste etterretningstjenesten i verden være ukjent med det som skjedde 300 meter fra grensen? – Hvor godt kjent var statsministeren med tilstanden til tilfluktsrommene i Nord-Israel? – Hvilke offentlige tjenestemenn rømte fra Nord-Israel under bombardementet av Katyusha-raketter? Det nevnes også en israelsk soldat, Eran Peri, som måtte amputere uten morfin på grunn av en logistikk-feil. Etterforskerne i denne saken bør oppnevnes av en dommer, og ikke av de som skal granskes, mener avisen. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart