Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Forbudet mot hjemmekamper formildes

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) bestemte fredag at alle israelske fotballklubber igjen skal få lov til å spille hjemmekampene i Israel, inkludert landslaget. Likevel kan de internasjonale hjemmekampene kun avholdes i eller rundt Tel Aviv, melder Yedioth Aharonoth. Dermed får både Hapoel Tel Aviv og det israelske landslaget spille sine kamper på eget gress, mens Maccabi Haifa ikke får spille hjemme på Kiriyat Eliezer. Da krigen mot Hizbollah brøt ut 12. juli var UEFA raskt ute med å forby internasjonale kamper på israelsk jord. Siden det har man valgt å arrangere de forskjellige hjemmekampene på ulike arenaer i Europa. Miff.no: Israelsk sport


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart