Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Minst syv kirker angrepet

En 170 år gammel steinkirke i Tulkarm på Vestbredden er totalskadet på innsiden etter at den ble angrepet av muslimer søndag morgen, forteller lokale kristne. I landsbyen Tubas ble en liten kirke angrepet med brannbomber. Ingen av kirkene var katolske, sier kilder til Ha’aretz. Lørdag ble fem kirker på Vestbredden og Gaza-stripen beskutt og angrepet med brannbomber på Vestbredden og Gaza-stripen. En til nå ukjent terrorgruppe som kaller seg "Swords of Islamic Right", truet lørdag med å sprenge opp alle kirkene og de kristne institusjonene på Gaza-stripen. Trusslene og de voldelige reaksjonene kommer etter pave Benedict XVIs uttalelser om Islam og profeten Muhammed. – Det paven uttrykte er utilgivelig, sier terrorgruppen i en uttalelse. Vi vil fortsette å ramme kirker, lover de, etter å ha angrepet en kirke i Gaza-by tidligere på dagen. Kristne som lever på Vestbredden og Gaza-stripen utgjør mindre enn ti prosent av den totale befolkningen. De fleste av dem er bosatt i Betlehem og de omkringliggende landsbyene. Mindre enn 2.000 kristne skal for øyeblikket være bosatt på Gaza-stripen, et område som er en høyborg for radikal islam, skriver Jerusalem Post. Også to kirker i Nablus ble angrepet lørdag. Ingen av dem var katolske. Ingen ble skadet i disse angrepene. Miff.no: Kristne forforfølges i PA


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart