Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Skal behandle krigserstatning til arabere

Israels Høyesterett skal søndag diskutere en rekke ankesaker fra fire arabiske landsbyer i Nord-Israel. De krever likebehandling med de omkringliggende jødiske landsbyene, hva angår krigsskadeerstatning. De fire arabiske tettstedene, Arab al-Aramsha, Fesuta, Miyaliah og Gush, sitter igjen med store materielle skader etter krigen mot Hizbollah. Likevel ble de nektet særlige privilegier som de jødiske landsbyene mottok. – Den rettslige situasjonen som manifesterer seg selv i denne diskriminerende instruksjonen, utgjør et uforholdsmessig brudd på konstitusjonelle grunnleggende lover, sier forsvarer Sausen Zohar til Ha’aretz. Miff.no: Israelske arabere


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart