Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

1.500 angrepsmål i Iran er identifisert

Bush-administrasjonen forsøker fortsatt å innføre internasjonale sanksjoner mot Iran. Den islamske republikken har nektet å møte kravene fra FNs sikkerhetsråd når det gjelder atomprogrammet. Det amerikanske magasinet Time avslører denne uken detaljer i Pentagons angrepsplaner dersom president George W. Bush velger en militær løsning mot Irans atomvåpenprogram. Det skal ikke være på tale med en bakkeoperasjon, men en mengde luftangrep. Pentagon skal hittil ha identifisert 1.500 mål. Hovedmålene er 18 til 30 anlegg som er involvert i atomprogrammet. Disse anleggene er spredt rundt i landet, og noen av dem er skjult langt under bakken. Myndighetene i Teheran hevder atomprogrammet er beregnet for sivile formål. Miff.no: Iran


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart