Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Neste gang blir det mye mer kompliset

De israelske forsvarsstyrkene er i gang med å lage nye operasjonsplaner for en eventuell ny krig mot Hizbollah i Sør-Libanon. – Det vil bli mye mer komplisert neste gang, sier en høyt rangert offiser ved Nordkommandoen til Jerusalem Post. Etter krigen i juli og august har den libanesiske hæren og FN-styrker rykket inn i Sør-Libaon. IDF frykter sammenstøt også med disse styrkene i en fremtidig krig. At FN ser ut til å la general Alain Pellegrini fortsette som leder av den forsterkede UNIFIL-styrken demper ikke bekymringen. Snarere tvert imot. – UNIFIL har bevist tidligere at de ikke behandler Hizbollah på den riktige måten, sier en offiser. Etter den israelske tilbaketrekningen i mai 2000 fikk Hizbollah uhindret bygge seg opp i Sør-Libanon, selv om UNIFIL hadde en styrke på to tusen mann i området. – Dersom Pellegrini fortsetter med den samme holdningen, kan det det sette våpenhvilen i fare og skape en konflikt raskere enn forventet, advarer offiseren. Israelsk etterretning mener Hizbollah vil kunne anse seg klar til en ny krig mot Israel i løpet av ett år. Krigen kan bryte ut enda tidligere dersom Iran eller Syria blir angrepet av Israel eller USA. UNIFIL har allerede overtatt kontrollen av 80 prosent av territoriet som IDF kontrollerte 14. august, dagen da våpenhvilen trådte i kraft. Israelske soldater patruljerer fortsatt et belte ca. 2 kilometer inn over grensen. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart