Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Regjeringen nedsatte granskningskomité

Med 20 mot 2 stemmer har Israels regjering etablert en granskningskomité etter den 34 dager lange krigen mot Hizbollah i juli og august. – Det tok nesten like lang tid for regjeringen å nedsette komitéen som det tok å utkjempe krigen, påpeker Herb Keinon i Jerusalem Post. De to ministerne som ikke støttet forslaget, Eitan Cabel og Ophir Paz-Pines fra Ap, ønsket en mer omfattende, uavhengig statskommisjon for å granske krigen. Medlemmene i komitéen er utpekt av statminister Ehud Olmert. Men regjeringssekretær Yisrael Maimon understreker at komitéen vil arbeide uavhengig. Det er ikke noe grunn til å tro at komitéen vil være mindre uavhengig enn en riksadvokat, som også er utnevnt av regjeringen, påpeker Maimon. Komitéen skal ledes av den pensjonerte dommeren Eliahu Winograd. De andre medlemmene er professor Ruth Gavison, professor Yehezkel Dror, pensjonert generalmajor Menahem Einan og pensjonert generalmajor Haim Nadel. Miff.no: Krigen mot Hizbollah


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart