Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Får Holbergs internasjonale minnepris

Den israelske professoren Shmuel N. Eisenstadt får Holberg internasjonale minnepris for år 2006. – Shmuel N. Eisenstadt har vært en viktig bidragsyter til samfunnsvitenskapelig teori i mer enn femti år. Hans forskning spenner tematisk vidt. Den har en uvanlig tverrfaglig tyngde, og dekker sentrale og svært aktuelle temaer. Eisenstadt har også vært en aktiv og innflytelsesrik deltaker i den alminnelige samfunnsdebatt, sier professor Jan Fridthjof Bernt, styreleder for Ludvig Holbergs minnefond. Eisenstadt er professor emeritus ved Det hebraiske universitetet i Jerusalem. Den offisielle prisutdelingen finner sted 29. november i Håkonshallen i Bergen. Minneprisen har en verdi på 4,5 millioner kroner. Holbergprisen.no


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart