Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Islamofobi kan først og fremst stanses av muslimene selv

Fanatiske muslimer reagerte med vold og angrep på kirker etter Pavens kritikk av Islam i forrige uke. I en lederartikkel påpeker Jerusalem Post at "utallige muslimske forkynnere" har kalt jøder griser, barn av apekatter og hunder og undermennesker – ofte på statlige tv-stasjoner i den arabiske verden. – Slike hatefulle imamer blir ikke boikottet av andre muslimske ledere, av de som lytter til talene eller dere egne regjeringer, skriver Jerusalem Post. Avisen sitter igjen med inntrykk av at den muslimske verden ikke vil gjøre noe for å stanse slikt primitivt oppvigleri. – Når muslimene aksepterer at enhver kan uttrykke sin mening uten frykt for straff i en fri og pluralistisk verden, vil de ikke bli fremstilt som ustabile og moderiske. "Islamofobi" kan først og fremst bli helbredet av muslimene selv, skriver avisen. Miff.no: Islam, Israel og jødene


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart